Image: Maak kennis met het Newmancollege

Nieuwsgierig naar het Newmancollege? Geen centrale voorlichting? Klik op LEES VERDER voor de oplossing!

Image: Op weg naar een gezondere school

Op het Newman College werken we aan een Gezonde Schoolkantine. Een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling en leefstijl van onze leerlingen. Samen met onze kantinemedewerkers maken we de gezonde keuze de makkelijke keuze. We werken volgens de Gezondere Kantines richtlijnen van het Voedingscentrum. Ieder jaar brengen onze kantinemedewerkers het aanbod en de uitstraling van de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren zij de uitkomsten aan de directie.Image: Alles voor school op tijd in huis? Bestel nu je boeken bij Van Dijk

Lees in dit bericht alles over het bestellen van je schoolboeken en schoolspullen bij Van Dijk. 

Image: Cijferlijst ophalen in Coronatijd? Drive-thru!

Op 4 juni kregen alle examenkandidaten te horen of ze gezakt of geslaagd waren. De geslaagde leerlingen konden later die dag hun cijferlijst ophalen. Helaas was dit niet mogelijk in het gebouw i.v.m. de RIVM-maatregelen rondom het Covid-19 virus. Echter hebben we daar snel een oplossing voor bedacht. Drive-thru! 

Image: Geslaagd!

Geslaagd! We feliciteren alle examenkandidaten met het behalen van het diploma. 

KLIK HIER voor een filmpje van onze eigen burgemeester. 

Image: Informatie over onderwijs en coronavirus

De overheid heeft aangegeven dat scholen dicht gaan tot 6 april. Informatie hierover vindt u in het menu onder de kop <coronavirus>.

Image: Geen loting

Geen loting op het Newmancollege dit jaar.

Image: Robots stapelen met uiterste precisie blokken op elkaar in Breda

BREDA - Verplaats eerst je eigen bouwplaat naar de aan jou toegewezen bouwzone. Lever de bouwstenen vervolgens daar ook af. Bouw nu een zo hoog mogelijke toren van deze blokken. Parkeer als laatste je robot op de juiste plek. Je hebt hiervoor tweeëneenhalve minuut. 

Image: School in cijfers

Met de open dagen in het vooruitzicht is er in de landelijke kranten weer veel aandacht voor het middelbaar onderwijs. In dit artikel een mooi overzicht van middelbare scholen in cijfers uitgedrukt. Meer kunt u vinden op www.scholenopdekaart.nl

Image: Download nu de open dag app

Kom je naar de open dag en wil je goed voorbereid een bezoek brengen aan onze school? Download nu onze open dag app. Beschikbaar voor Android en Apple.

Image: Schrijversbezoek jubileumweek

Het Newmancollege nodigt jaarlijks schrijvers uit en vanwege het 60-jarig jubileum werd er ditmaal wat grootser uitgepakt. Op dinsdag 19 november was het tijd voor de literaire middag. Joke van Leeuwen, Alex Boogers, Jaap Robben en Ronald Giphart kwamen langs op onze school.

Image: Aanmelden informatieavond Technasium

U wil meer weten over onze school en het Technasium? Dat kan! Op 19 februari 2020 organiseren wij een informatieavond voor toekomstige ouder(s) en verzorger(s).

Lees snel verder...

Image: Snuffelmiddag 19 februari 2020

Zit je in groep 8 en wil je kennis komen maken met onze school? Dat kan! Op woensdag 19 februari organiseren wij een snuffelmiddag voor leerlingen in groep 8. Lees snel verder!

Image: Newman Invest-uren

Bericht geplaatst op: 4 juni 2019

Onderwijsontwikkeling op het Newmancollege - Invest-uren

Image: uitslag examen Bericht geplaatst op: 12-6-2019

Nu ook de uitslag van het tweede tijdvak binnen is kunnen we met recht zeggen dat we enorm trots zijn op de prestaties van onze examenkandidaten. 
Image: boeken bestellen bij van Dijk

Hier vind je de informatie over hoe je je boeken kunt bestellen bij Van Dijk.

Image: geen loting

donderdag 14 maart 08.28 uur

Op 12 en 13 maart wisten weer veel groep 8 leerlingen de weg naar onze school te vinden. We zijn heel blij dat we dit jaar niet hoeven te loten.

Image: overlijden de heer Ceulemans

Breda 11 maart 2019

Met ontsteltenis hebben wij kennisgenomen van het droevige bericht dat afgelopen zaterdag onze collega Erwin Ceulemans zeer onverwacht aan een hartstilstand is overleden.

 

Image: open dag 2019 Op zaterdag 9 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur is onze open dag
Image: informatieavond technasium

hier kunt u zich opgeven voor onze informatieavond over het technasium

Image: Reünie 16-11-2018 Op zaterdag 16 november 2019 viert het Newmancollege zijn 60e verjaardag...