Snuffelmiddag 24 februari 2021

Beste groep 8 leerling,

Speciaal voor jou organiseren wij op woensdag 24 februari 2021 een snuffelmiddag. We vinden het heel belangrijk dat je, voordat je echt op het Newman begint, al een aantal keer bij ons bent geweest. Op deze manier voel je je in het nieuwe schooljaar nog sneller thuis. Ook als je nog twijfelt of het Newman de juiste school voor je is ben je van harte welkom. Je krijgt tijdens deze middag de kans om 2 minilesjes te volgen en de sfeer op onze school te proeven. Door hieronder je gegevens achter te laten weten we dat je komt. Succes met je keuze de komende tijd en we hopen je te ontmoeten op de 24e februari.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar secretariaat@newmancollege.nl (voornaam, achternaam, e-mailadres en huidige school).

Uiteraard dienen we rekening te houden met de voor dan geldende coronamaatregelen. Hierover ontvangt u minimaal twee weken vooraf informatie. 

Zit je in groep 6 of 7? Dan willen we je vragen om nog even een jaartje te wachten. Volgend schooljaar ben je van harte welkom op onze snuffelmiddag! 

Aanmelden voor de snuffelmiddag kan hier...